Om mig

Varmt välkommen till min blogg Fashion for fiftyish, en modeblogg för oss som identifierar oss som kvinnor i åldern 50 ish (”ish” är tydligen ett modernt uttryck för ”typ” som är ett halvmodernt uttryck för ”ungefär/cirka”). 

 

- Målgruppen för min blogg är kvinnor som jag, i åldern 45-55 år som är intresserade av mode, och som ibland tänker ”kan jag verkligen ha den här korta kjolen/u-ringade toppen/halvgenomskinliga blusen?” när man står där i provhytten på Bikbok, Zara, H&M, Gina Tricot eller nån annan butik.

- Med denna blogg vill jag inspirera kvinnor med tips och råd, främst genom bilder, för kläder och skor som gör dig till ditt absolut snyggaste jag, men framförallt vill jag att Jante ska gå och dra något gammalt över sig!

- Jag vill att vi kvinnor, du och jag, ska känna att vi är något, att vi är betydelsefulla, viktiga och värdefulla och då gör det väl ingenting om man samtidigt känner sig snygg, eller hur?

- Jag heter Anna Bergfors och jag är född 1969. Jag gillar mode och att skriva så att starta en blogg kändes som en bra kombo.

- Jag kommer att dela med mig av det som är viktigt för mig, stort och smått, utifrån mode och skönhet med fokus på kläder och skor för oss härliga fiftyish-kvinnor.

- Bloggen kommer även handla om träning, hälsosam livsstil, kost och andra faktorer som får mig och förhoppningsvis dig att må bra.

- Det handlar både om inre och yttre skönhet. För en kvinna med ett vackert inre är en vacker kvinna på ytan också, eller hur?

- Ha en bra dag och glöm inte bort att du både är vacker och värdefull!

/ Vänligen Anna Bergfors 

 

Vill du komma i kontakt med mig?

Skicka ett mail till: anna_bergfors@hotmail.com Jag finns även på Instagram och Youtube om du vill se mer av mig och mina outfits, tips & trix eller reflektioner.