Hej då, vi ses snart igen…

Det här inlägget är ett både konstigt och svårt inlägg för min del och det beror på att jag bestämt mig för att sluta blogga med fashion for fiftyish.

Jag sätter punkt och säger hej då.

Jag har bloggat sedan juli 2017 och detta är blogginlägg nummer 755.

Jag tycker själv att det är en ansenlig summa, 755 olika inlägg har jag skapat och delat med er.

Det handlar inte om att jag tröttnat på att blogga, jag älskar att skriva, det handlar snarare om att jag är klar. Jag har bloggat färdigt i denna form och inom detta område nu. Jag har liksom inget mer att tillföra helt enkelt.

Bloggen har varit lite av min baby, min alldeles egna lilla älskling som jag vårdat och ömmat för.

En tid för bara mig där jag kunnat gå all in med mitt intresse för en hälsosam och hållbar livsstil och skönhet, fashion och det estetiska, det vackra och sköna.

Men denna tid hade inte betytt något utan dig!

Utan dig som läsare är jag som bloggare ingenting och jag vill från djupet av mitt hjärta tacka dig för all din uppmärksamhet, din dyrbara tid och ditt engagemang i min blogg.

Mitt syfte med bloggen (och typ allt jag gör) är att sprida budskapet ; Jante kan dra något gammalt över sig och jag hoppas innerligt att du blivit inspirerad av detta synsätt, att du känner likadant och att du känner att du är fri att leva ditt liv som du önskar för du förtjänar, precis som jag, bara det allra bästa.

Nu säger jag Tack och Hejdå till denna härliga, underbara, roliga och viktiga tid med bloggen och dig som läsare.

Nu säger jag Hej till en ännu inte känd morgondag för det är ju så att när vi stänger en dörr så öppnas ett fönster och vem vet var våra vägar korsas igen…

 

Ha en bra dag och ett bra liv och glöm inte bort att #jantekandranågotgammaltöversig!