Jag är inte vän med mina ögonbryn!

Jag vet inte hur det är för dig men en sak som jag tycker är svårt att få till är snygga ögonbryn.

Dels tycker jag att det gör så ont att plocka mina ögonbryn och dels tycker jag att det är svårt att få till en fin form när jag försöker själv.

Jag gillar ögonbryn som är tydliga, gärna ganska mörka och markerade men det är svårt att få till själv.

Enda gången jag blir helt nöjd med mina ögonbryn är när jag går till en skönhetssalong och ett proffs fixar mina bryn men eftersom det blir för dyrt i längden så försöker jag så gott jag kan på egen hand…

Så här ser mina ögonbryn ut när jag fixar dem själv, inte särskilt snygga men det är mitt bästa resultat…

Jag googlade på tips för snygga ögonbryn och inser att jag gör helt fel när jag plockar mina bryn då man inte ska plocka för ofta, man ska inte ta flera strån samtidigt eller använda en förstoringspegel…KLICKA HÄR för att läsa fler tips från proffsen på Metro Mode!

Det finns många snygga former för ögonbryn!

Vilken är din favorit?

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att göra så gott du kan!