Dress like Marie- för inspo, kroppsglädje och självförtroende!

Detta inlägg är ett annonssamarbete med klädföretaget Dress like Marie med design från vår granne i öst: Åland.

Här ses jag i en outfit från Dress like Marie med svart tunika, mönstrade leggings, ett fint halsband och mina svarta skor med hög sula.

Klädföretaget Dress like Marie har ett riktigt bra budskap som jag verkligen ställer mig bakom:

Inspiration, kroppsglädje och självförtroende!

Jag bär en svart tunika som är asymmetriskt skuren med trekvartsärm och du som läser min blogg vet att jag verkligen gillar när kläder är asymmetriska!

Modellen heter SUSSI.

Under tunikan har jag en svart lång topp, en undertunika som heter LUNIKA och som är av halt och glansigt material vilket gör att tunikan faller snyggare.

Jag älskar halsen på tunikan, den är lite som en krage med en fin träknapp som dekoration.

Men det jag fastnade för hos Dress like Marie var dessa mönstrade leggings!

Du som läser min blogg vet att jag älskar färg och mönster så dessa coola leggings stod det ”Anna” på.

De är lite som en mix mellan Desigual och paisleymönster, riktigt snygga och sköna.

Jag är svag för just kombinationen av mycket färg på svart botten, tycker det är så snyggt.

Ibland kan denna typ av leggings vara lite för tunna men dessa är precis lagom i tjockleken tycker jag.

Modellen heter dock inte Anna, den heter CHARLOTTE SOFT.

Halsbandet som heter HALSBAND MED SILVERFÄRGAD RING blev pricken över i:et till denna outfit och du missar väl inte att du kan vinna ett likadant?

Dress like Marie är ett familjeföretag som startades redan år 2009 i en liten by i Österbotten i Finland. Idag ligger huvudkontoret i Mariehamn, Åland, och grundaren Marie Backman-Thors driver företaget tillsammans med sina döttrar Lisa & Emelie.

Marie skriver så här på sin hemsida:  

”Det ska vara roligt att prova kläder och genom styling vill vi hjälpa kvinnor att uttrycka sin personlighet. En läcker och smickrande outfit gör under för självförtroendet och humöret. Vår specialitet är att handplocka och designa läckra och smickrande kläder för alla kvinnor – oavsett storlek, form och smak. Vi garanterar förmånliga kläder som man blir glad av”.

Jag instämmer till 100 % i att man blir glad av Maries kläder!  

En sak som jag verkligen gillar är att de är generösa med storlekarna, i princip alla modeller finns från storlek S till 4 XL vilket inte är så vanligt.

Dessutom kan jag styla deras plagg på många olika sätt, mina mönstrade leggings kan jag bära med andra överdelar genom att plocka upp någon av färgerna i överdelen och den svarta tunikan går att kombinera med andra underdelar.

Marie kallar sina kläder för kläder med kvinnliga snitt och roliga mönster som sitter snyggt direkt, utan krångel, något jag håller med om.

Och det blir såklart pluspoäng för deras inställning till social hållbarhet:

”Idag designar vi bekväma och praktiska kläder i Finland. Plaggen sys upp i fabriker med schyssta arbetsförhållanden och ett tydligt hållbarhetsfokus i Italien, Thailand, Nepal och Kina. Vi besöker våra fabriker flera gånger per år för att försäkra oss om att plaggen tillverkas rättvist och håller hög kvalitet!”

KLICKA HÄR för att komma till Dress like Marie!

Du hittar Dress like Marie även på Facebook och Instagram.

Tävlingsdags!

Delta i vår tävling och vinn det fina halsbandet som jag bär på fotot från Dress like Marie.

Tävlingen äger rum på min Facebooksida och på min Instagramsida under perioden 13/2-20/2-22.

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen på Facebook eller Instagram är att berätta vilken färg som är din favoritfärg och hur du känner dig när du har en outfit med din favoritfärg.

Lycka till!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att färg gör dig glad!