Min hudvårdsrutin- rutin för den late….

Du som läser min blogg såg säkert förra veckans skönhetstips från mig när jag visade min vardagsmakeup, en makeup som passar en lat en…

(KLICKA HÄR för att komma till inlägget)

Jag vill att den dagliga hudvården och sminkningen ska gå fort och vara enkelt, inte för mycket eller för många olika steg för då tröttnar jag.

Detta hänger säkert ihop med att jag är egentligen inte jätteintresserad av hudvård och smink, jag vill bara få ett bra resultat, orkar inte hålla på för mycket.

Därför är min hudvårdsrutin väldans enkel; jag använder två produkter och dessa är tvål och olja.

Men det är bara om jag sminkat mig jag gör denna hudvårdsrutin, om jag inte sminkat mig så tvättar jag inte ansiktet med tvål då räcker det med vatten tycker jag.

Men om jag sminkat mig så tvättar jag först bort sminket med tvål och jag brukar använda Barnängens barntvål (vilket är den tvål jag även använder till kroppen när jag tvättar mig).

Efter att jag tvättat mig behöver jag en kräm i ansiktet och jag använder just nu mandelolja, jag köper mandelolja på något apotek och den funkar bra tycker jag plus att den är billig och dryg.

OM du vill se denna enkla hudvårdsrutin live så KLICKA HÄR för att komma till min Youtubekanal där det finns ett filmklipp.

Håll gärna utkik här på bloggen framöver om du vill se mer av makeup och hudvård då du kommer att få träffa min väninna tillika MUA (Makeup Artist) Michaela Losström som kommer ge mig en massa bra tips på hur jag kan utveckla min hudvårdsrutin.

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att ta väl hand om dig!