Modeblogg eller inte modeblogg? Det är frågan!

När jag började blogga sommaren 2017 så hade jag bestämt mig för att det var en modeblogg jag skulle ha.

Jag gillar att skriva och därför passar en blogg bra och jag gillar fina kläder och mode så det blev en bra kombo tänkte jag.

(KLICKA HÄR för att läsa mer om hur allt började tack vare denna röda spetsblus).

Under åren har inriktningen på min blogg ändrats till att bli mer av en mode- och livsstilsblogg, det har skett en förskjutning.

Jag skriver ju egentligen mer om livsstil än om mode, och ska man hårddra det hela så skriver jag knappt om mode i strikt bemärkelse om vad som är det senaste modet, trender inom kläder och sånt.

Jag brukar ha ett så kallat outfitinlägg varje vecka och där visar jag mina olika klädstilar och outfits på mig, och dessa outfits är inte alltid det senaste modet utan snarare outfits som jag har och gillar.

Tanken med dessa outfitinlägg är inte att visa er det senaste inom mode och de senaste trenderna,  utan snarare visa er kläder jag gillar och känner mig fin i och med förhoppningen att DU ska bli inspirerad till att hitta DIN stil.

Jag vill inspirerar dig som läser min blogg att bli den bästa versionen av dig själv, oavsett om det handlar om kläder, skönhet, hälsa, träning, kost, karriär eller något annat.

Men nu känner jag att min blogg kanske uppfattas för spretig?

Om man bara tänker på namnet på min blogg Fashion for fiftyish så borde den kanske bara handla om kläder och mode?

Det är bara det att jag vill skriva om så mycket mer!

Jag vill skriva om allt möjligt i mitt liv; kläder, skönhet, hälsa, träning, kvinnors sexuella hälsa, olika temadagar, familjen, mattips, min trädgård, miljön, hemmet, reflektioner, statement, mina värderingar, vad som händer i mitt liv, glädje och sorg.

Ja, typ allt som finns i denna fiftyish-kvinnas liv, men jag tror att det kan vara bra för mig att smalna av lite.

Och det hänger ihop med att jag har ju en till blogg via mitt företag.

Jag har en företagshemsida som heter annabergfors.se och på den sidan har jag även en blogg.

Där bloggar jag om sånt som händer i mitt företag, vad jag gjort och vad som är på gång när det gäller min business och jag tänker att det kan vara bra att renodla lite mer så att du som är intresserad av att läsa om mode, skönhet och min livsstil gör det här på Fashion for fiftyish och du som är nyfiken på mig och min business kan läsa mer under fliken Aktuellt på annabergfors.se

Självklart får du gärna följa mig på båda mina bloggar!

Jag vet inte om vare sig du eller jag blev klokare av detta inlägg men jag vill dela detta med dig så du vet vad du kan förvänta dig av mig.

Jag är kanske spretig i den meningen att jag gör många olika saker och har många bollar i luften, men jag väljer att tänka att jag är mångfacetterad och har många olika delar och allt detta är jag.

På ett sätt är vi människor som ett träd, vi kan ha flera olika grenar men bara ett rotsystem och mitt rotsystem säger två saker :

#jantekandranågotgammaltöversig

och

#duharrättatthahuvudrollenidittliv

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att fråga om något är oklart!