Poddjuntan tar ny riktning

Jag tror inte att du missat att jag är med i en podd som heter Poddjuntan.

Det är jag, Michaela Looström och Gianna Stevanovic som driver podden som finns där poddar finns.

Vi började podda hösten 2018 så vi har hållt på ett tag.

Vi släpper ett avsnitt per vecka, alltid på måndagar, då vi vill att lyssnarna ska få en riktigt bra start på veckan.

När vi började hette vi Livstils och skönhetspodden av Tuna Influencers och vi var 5 personer från början.

Giannas man Milo Stevanovic och inredningsproffsiga Eleonor Nilsson var med från början. 

Vi tyckte att det var viktigt med bra bilder till vår podd och därför lät vi Daniel Dagarsson från Eskilstuna fotografera oss. Här ses vi bland takåsarna i Munktellstaden i Eskilstuna.

Milo var med i podden i ca ett år och Eleonor slutade i våras då hon inte hade möjlighet att prioritera poddandet som tar en del tid och engagemang.

Nån gång under 2020 bytte vi namn på podden till Poddjuntan snackar livsstil vilket vi tycker är ett bra namn som passar oss då vi är en slags nutida junta som träffas regelbundet och snackar om allt som rör sig i våra huvuden utifrån livsstil och vårt främsta mål med podden är att inspirera lyssnarna med våra berättelser till att bli den bästa versionen av sig själva.

Våra avsnitt är mellan 30-60 minuter och då det alltid är en utmaning att få ihop alla så brukar vi spela in flera avsnitt när vi väl träffas, vilket kan ta minst 3-4 h och dessutom är det en del planering innan och lite efterföljande arbete efter men då det är så himla kul att podda så är det värt varenda sekund tycker jag.

Här ser du mig och Gianna utanför Radio Sörmland som vi gästat vid flera tillfällen. Gianna är en mycket inspirerande kvinna på många sätt och ett av hennes största intressen i livet är träning och hälsa som hon är oerhört kunnig inom.

Och här ser du mig och Michaela när vi blev fotade av Daniel Dagarsson. Michaela är bland annat utbildad make up artist och driver en egen business inom skönhet- och hudvårdsprodukter och det Michaela inte vet om detta område är inte värt att veta!

Som rubriken beskriver så tar vi nu en ny riktning för poddjuntan där vi fokuserar ännu mer på våra verksamheter och företag utifrån kvinnors företagande, empowerment och entreprenörskap.

Vi vill fortsätta inspirera dig som lyssnar att må bra och våga ta steget för att förverkliga dina mål och drömmar.

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att lyssna på Poddjuntan då och då!