Väderanpassad outfit

Den senaste tiden har det regnat en hel del, i alla fall här i Eskilstuna.

Därför blir veckans outfit en outfit som skyddar mot regn.

Här ses jag i mitt regnställ med svarta byxor och rosa jacka.

Detta regnställ är från McKinley, som jag köpt på Intersport.

På fötterna har jag ett par svarta låga regnstövlar från Everest.

När det regnar använder jag oftast mitt regnställ från MCkinley men jag har även en knallorange regnjacka från norska Helly Hansen.

Den använder jag väldigt sällan för jag blir supersvettig i den då den inte andas överhuvudtaget. Den funkar om man ska gå någonstans i lugnt tempo om det regnar men inte att cykla 30 minuter i till jobbet för då är man lika blöt som utan regnkläder, fast av svett…

Vad har du för regnkläder?

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att det finns inget dåligt väder!