Jag har INGET att ta på mig!

Visst är det konstigt att man kan känna att man har verkligen INGET att ta på sig fast man har hundratals klädesplagg?

Ganska ofta, säkert flera gånger varje vecka, känner jag att jag har inget att ta på mig fast min garderob ser ut så här….

Jag har så fullt i garderoberna att jag måste hänga kläder på dörrarna, och hänga flera plagg på varje galge.

Ovanpå garderoberna har jag boxar som åxå är fulla med kläder.

Och inne i garderoben är det fullt.

Jag har till och med köpt flera hyllplan så jag ska kunna ha fler hyllor inne i garderoberna för att få mer plats för mina kläder.

Egentligen borde jag tänka ”Vad mycket jag har att välja på” istället för att tänka ”Jag har inget att ta på mig”, för jag har ju som ni ser väldans mycket kläder.

Du som läser min blogg vet ju att jag tycker om kläder och skor, jag gilla mode och fashion och snygga outfits helt enkelt och det är därför jag har köpt mycket kläder och det kanske blir så att man ser inte skogen för alla träd, även med kläder.

På ett sätt är det oförskämt eller förmätet av mig att tänka att jag har inget att ta på mig när min garderob är full, som att mitt största problem i livet är detta. Det finns ju människor som inte ens har tak över huvudet och äger det de går i.

Men det är väl en spegling av hur bra vi (jag) har det. Om mina problem inte är större än detta så borde jag tänka om och tänka på hur bra jag har det, hur priviligerad jag är på alla plan och istället tänka varje morgon: Vad mycket kläder jag har att välja på, lyllo mig!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att glädjas över allt du har!