Bygga-upp-en-butik-outfit

Du som läser min blogg vet att jag numera har flera tillfälliga extrajobb och ett av dem är att jag jobbar på nyöppnade Åhléns outlet här i Eskilstuna.

Under april jobbade jag med att ”bygga upp” butiken (tillsammans med en massa andra personer) och arbetet innebar i princip att packa upp alla varor i butiken, från lastpallar till butikshyllorna, och det är tur att vi har ett stort lager för det är mycket varor kan jag lova!

 

När man har den här typen av lager- och kroppsarbete så kan man inte ha vilken outfit man vill och här ses jag i min arbetsoutfit som bestod av bra skor på fötterna, sköna byxor som man inte får vara rädd om och svart luvtröja från Åhléns outlet.

Bra arbetshandskar är ett måste!

  

Här ses jag packa upp färgglada doftljus från Bolsius i min arbetsoutfit.

Mycket kartonger var det…

När du läser detta blogginlägg har butiken redan öppnat för det var öppning i onsdags den 21/4-21 och i butiken är det fokus på varor för hem, skönhet och mode och här ser du ett foto från Dekorera som var en av de avdelningar jag jobbade mest med.

Jag måste säga att jag tycker att det blev väldigt fint på Dekorera (och även de andra avdelningarna) och en rolig sak med jobbet var att vi fick vara med och påverka hur det skulle se ut, hur varorna skulle presenteras på ett snyggt sätt och jag visste inte innan jag började med detta att jag tycker det var roligt med denna typ av inredning.

Kök var en annan avdelning där jag spenderade en del tid…

Samt på leksaksavdelningen…

Kläder för både män, kvinnor och barn finns det såklart.

Och en avdelning med godis samt en massa annat…

En konsekvens med att ha haft denna typ av jobb är att man blir lite ”skadad” av att vilja fronta allt man ser i andra butiker och även hemma.

Jag kom på mig själv med att ställa glasen i raka, fina linjer i skåpet häromdagen när jag plockade ur diskmaskinen…

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att du kan följa butiken Åhléns outlet på Instagram @ahlensoutlet.eskilstuna!