Grattis till mig och dig! 600 blogginlägg skrivna!

I och med detta inlägg har jag nu skrivit 600 blogginlägg!

Sexhundra!

Det är faktiskt en siffra jag är väldigt stolt över!

Jag började blogga sommaren 2017 så jag har hållit på ett tag nu.

Du som läser min blogg vet att jag i princip alltid skriver 3 blogginlägg per vecka varav ett inlägg är ett så kallat outfitinlägg med en tillhörande outfitdans från mitt kök. Dessa dansfilmer lägger jag ut på min Youtubekanal som heter Fashion for fiftyish och sen på mina andra sociala kanaler. (KLICKA HÄR för att komma till min Youtubekanal).

I ärlighetens namn har jag inte jättemånga följare på Youtube och jag funderar på om jag ska fortsätta med dessa outfitdanser…

Anledningen till att jag gör dessa danser är att jag vill visa hur kläderna sitter på kroppen med rörlig bild. På ett foto blir det lätt lite statiskt och man ser inte hur kläderna ”rör sig”, hur tyget faller eller hur det ser ut bakifrån. Dessutom tycker jag att det är kul att dansa och triggas av utmaningen att alltid välja kvinnliga sångerskor i godkända låtar i uptempo 👩‍🦰👩🏿‍🦳👱🏼‍♀️🧕🏼👩‍🎤🧑‍🦳👧🏽

Men på sista tiden har jag dels haft svårt att få till det utifrån tiden med dessa danser så jag vet faktiskt inte om jag ska fortsätta med dem.

Det är ju så att allt har sin tid och kanske är outfitdansens tid över…

Hur som haver så kommer jag fortsätta att blogga här på min mode- och livsstilsblogg för det är en av de roligaste sakerna jag vet!

Att helt fritt få skriva om allt som jag tycker är viktigt och förhoppningsvis inspirera dig som läser min blogg till att bli den bästa versionen av dig själv ger mig så mycket.

Du som läser min blogg vet att det allra viktigaste budskapet från mig är att #jantekandranågotgammaltöversig och jag lovar att jag kommer aldrig sluta sprida det budskapet för det är så viktigt, för oss alla!

Så 600 tack för att DU läser min blogg, det betyder oerhört mycket för mig!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att #jantekandranågotgammaltöver sig