Anna tipsar: så kan du använda HELA tvålen!

En sak som jag har stört mig på typ hela mitt vuxna liv är det faktum att man kan typ inte använda hela tvålen. Det blir alltid en liten snutt kvar som man får kasta.

Nu har jag inte gått runt och stört mig på detta dagligen under hela mitt vuxna liv men varje gång tvålen nästan är slut och jag måste kasta den där lilla löjliga tvålbiten så har jag tyckt att det är allt lite onödigt, den är ju inte helt slut.

Men nu har jag kommit på en superbra lösning på mitt tvålproblem och hur jag ska kunna använda HELA tvålen, inte nästan hela tvålen!

Du tar en liten påse som är i tyg, som nät, och lägger tvålbitarna i den. Sen använder du påsen med tvålbitarna i som tvål.

Jag hade några påsar av denna typ hemma och de kommer ofta från butiker som säljer smycken där de lägger smycken i denna typ av påse.

Jag lovar att det blir ett riktigt bra lödder av tvålen i påsen men du behöver ha några tvålsnuttar innan du kan använda tvålpåsen.

Efter jag tvättat mig med min tvålpåse så hänger jag bara den på tork för annars blir den lite äcklig om den får ligga i vatten hela tiden.

Visst är det ett bra tips på hur man kan använda hela tvålen?

Har du några spartips?

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att hushålla med dina resurser!