Grattis alla syskon på syskondagen!

Idag, lördagen den 10/4-21, är det den internationella syskondagen och detta måste jag ju blogga om för jag har världens bästa syskon❤️

Internationella syskondagen började firas i USA 1998 och är kanske inte en superkänd dag här i Sverige.

Jag har en stor familj med många syskon. Fyra stycken närmare bestämt.

Jag är äldst i en syskonskara på fem barn och här ses fyra av oss syskon med mammsen på ett foto som har några år på nacken.

Du som läser min blogg vet att vi endast är fyra syskon i livet eftersom min lilla lillebror Pelle dog av en överdos droger blott 22 år gammal 2002.

Vila i frid Pelle.

Om du vill läsa om min lillebror Pelle så KLICKA HÄR!

Här ser du min syster Jenny som är 47 år och bor i Eskilstuna. Hon är gift med Andreas och de har Lova som är 17 år samt Maya som är 14 år.

Här ser du min bror Johan som åxå är 47 år och bor i Detroit, USA sedan ca 12 år tillbaka med sin fru Suzanne.

Här ser du Johan med yngsta barnet Luke som är 4 år, Luke har åxå en syster i USA som heter Evelyn och hon är 6 år. Johan har åxå en dotter som heter Moa, hon är 14 år och bor här i Eskilstuna.

Eftersom vår bror Johan bor i USA så träffar vi inte Johan så ofta, men han har ett jobb där han jobbar i Sverige då och då så vi träffas några gånger per år.

Här ser du lillasyster Emma som är 44 år och bor i Eskilstuna. Emma har Ebba som är 18 år, Alma 12 år och Lucas som är 9 år.

 

Jag träffar mina systrar betydligt oftare och har mycket kontakt med dem via messenger och telefon.

Du som läser min blogg känner säkert igen Jenny och Emma från inlägget Vackra väninnor-mina snygga systrar som du kan läsa genom att KLICKA HÄR!

Jag skulle säga att min familj är mina närmaste vänner, vi har väldigt bra kontakt och står varandra nära.

Min familj betyder oerhört mycket för mig och jag är lyckligt lottad som har en familj som jag älskar.

Även om jag är lyckligt lottad med att ha en bra relation till mina syskon så vet jag att det är inte alltid så för alla. Då och då hör jag om syskon som inte har kontakt eller syskon som är osams av olika skäl.

Detta tycker jag är så sorgligt för det är ju trots allt ens familj och även om man kan ha olika uppfattning om saker så önskar jag att du som saknar dina syskon ska ta chansen att kontakta din syster eller bror för att se om ni kan hitta tillbaka till varandra.

Vad är det värsta som kan hända om du sträcker ut en hand?

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att visa dina syskon att du älskar dem!