Statusuppdatering och nuläge från denna soloföretagare…

Jag tänkte passa på att uppdatera dig som läser min blogg om nuläge för denna soloföretagare (läs jag) så här i slutet av mars och min sista dag på jobbet är här.

Nu har jag ju inte varit på jobbet sen i höstas då jag varit tjänstledig även under min uppsägningsperiod men idag den 31/3-21 är officiellt min sista dag på jobbet.

Vad händer nu då kanske du undrar?

Just nu är det mycket jobb inbokat och det känns bra att få in lite pengar till kassan då jag ännu inte fått snurr på företaget.

Det som ligger i pipeline är dels att jag börjat jobba som tentavakt på timmar på Mälardalens högskola

Dels ska jag jobba nästan en hel månad med att hjälpa till att bygga upp den nya butiken som Åhléns outlet ska öppna här i Eskilstuna.

Och under perioden maj till början av september har jag fått ett sommarvikariat på bemanningsenheten i Eskilstuna kommun.

Dessutom hoppar jag in som frukostvärdinna och receptionist då och då på First hotell City här i Eskilstuna.

Och jag är vikarie på Valvets café och restaurang så jag har att göra den närmsta tiden…

Efter augusti hoppas jag verkligen att läget utifrån Corona ser ljusare ut för min del beträffande mitt företagande, jag längtar verkligen efter att få komma ut och nätverka och träffa människor och få föreläsa fysiskt.

Även om det funkar med digitala föreläsningar så föredrar jag det fysiska mötet med människor.

Att få vara med på mässor, event och frukostträffar och andra möten med människor är något jag verkligen saknar.

Ibland får jag frågan om jag ångrar att jag sa upp mig från en fast anställning men svaret är Nej, jag ångrar mig inte, även om det varit och är en tuff tid utifrån att vara nyföretagare i coronatid så ångrar jag inte mitt val.

KLICKA HÄR för att komma till inlägget Från anställd till egenföretagare- jag har sagt upp mig från jobbet om du vill veta mer om varför jag sa upp mig…

Ja, det var en kort uppdatering med status för min del.

Hur ser det ut för dig?

Är du där du vill vara i livet?

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att du har huvudrollen i ditt liv!