Jag Ă€r en WAKAI🌟

KĂ€nner du till begreppet Wakai?

Det gjorde inte jag heller nÀr jag hörde det första gÄngen och det kan bero pÄ att det Àr japanska och betyder Young at heart.

 

WAKAI Ă€r Ă„xĂ„ Sveriges nya digitala nĂ€tverk för mĂ„lgruppen 45-plus och den ledande hubben för marknadsföring riktad mot denna mĂ„lgrupp i sociala medier, ett nytt influencer-nĂ€tverk för personer över 45 Ă„r. 

WAKAI grundades av journalisten och programledaren Annika Jankell och TV-producenten Ulrica Örn. BĂ„da tvĂ„ har framgĂ„ngsrika karriĂ€rer inom media och besitter unikt kontaktnĂ€t och kompetenser.

Det Ă€r mĂ„nga som lĂ€ser bloggar, följer instakonton, hĂ€nger pĂ„ sociala medier men som inte kĂ€nner igen sig i allt som riktar sig till en yngre generation, och detta ville programledaren Annika Jankell och journalisten Ulrica Örn Ă€ndra pĂ„ och startade dĂ„ WAKAI. 

Tillsammans med vĂ€lkĂ€nda profiler och fĂ€rgstarka personligheter producerar WAKAI digitalt innehĂ„ll för sociala medier. WAKAI hanterar samarbeten mellan mogna influencers och varumĂ€rken, samt identifierar budskap som matchar fyrtiofem-plussarnas ambitioner och sĂ€tt att se pĂ„ livet. Allt för att minska glappet mellan företagen och Sveriges mest köpstarka mĂ„lgrupp.

WAKAI finns som hemsida, pÄ Instagram och pÄ Facebook och varje fredag har de nÄgot som kallas Fredagsintevjun och döm om min förvÄning nÀr de hÀrommÄnaden kontaktade mig och ville att jag skulle vara gÀst i Fredagsintervjun!

Jag blev superglad, stolt och hedrad över att de ville intervjua mig och att jag skulle vara en del av nÀtverket.

Jag har bloggat hÀr pÄ min mode- och livsstilsblogg sedan 2017 och det behövs verkligen mer mÄngfald inom sociala media, sÀrskilt utifrÄn Älder, sÄ detta nÀtverk behövs verkligen.

Jag blev sÄklart extra glad över den fina presentationen av mig pÄ WAKAIŽs Instagram:

”Grym förebild och modig inspiratör Ă€r hon. Wakaien som mitt i livet byter bana, sĂ€ger upp sig frĂ„n chefsjobbet pĂ„ kommunen för att satsa pĂ„ sina kreativa projekt och drömmar. Som att skriva trösteboken Jag.Har.Inga. Ord. Kvar. Om kĂ€nslorna att vara mamma till en son med missbruksproblematik (sĂ„ fantastiskt stark och viktig) Om att bli professionell förelĂ€sare och inspiratör. För att inte tala om modet att satsa pĂ„ Stand Up. @anna.bergfors vi lyfter pĂ„ hatten och bugar ödmjukt för att vi fĂ„r vĂ€lkomna dig till WAKAI community!”

KLICKA HÄR för att se inspelningen via Youtube frĂ„n Fredagsintervjun med mig och Annika Jankell.

Och om du vill lĂ€sa mer om nĂ€tverket sĂ„ KLICKA HÄR!

Är du Ă„xĂ„ en WAKAI?

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att #jantekandranÄgotgammaltöversig