Återbrukade smycken från ReD Recycle Design

Denna vecka blir det ett inlägg om smycken istället för en outfit då jag vill visa er mitt superfina smyckesset från ReD Recycle Design.

Jag upptäckte produkterna från ReD Recycle Design via min eminenta frisörska Majsan som du har träffat tidigare här i bloggen.

KLICKA HÄR för att läsa mer om Majsan.

Majsan driver tillsammans med sin syster en webbutik (och fysisk butik) som heter just ReD Recycle Design.

Så här står det om deras verksamhet på hemsidan:

”Välkommen till ReD Recycle Design!

Hos oss hittar du väl utvalda designprodukter av återbrukat material. Vi samarbetar med formgivare i hela landet och hoppas du ska hitta din personliga favorit bland våra återbrukade juveler. Vi gillar god form och cirkulära flöden och är övertygade om att en hållbar livsstil kan vara fylld av både njutning och vackra ting. Kika runt här i webbshopen eller besök vårt showroom på Köpmangatan 19 i Eskilstuna”.

Halsbandet är gjord av återbrukad dragkedja från Refo by Kronbruden.

Armbandet är gjord av återbrukad dragkedja, åxå den från Refo by Kronbruden.

ReD samarbetar med flera olika leverantörer som tillverkar designprodukter av återbrukat material och Refo är en återbruks-hub och ett socialt projekt som samlar en rad remakers i Stockholmsregionen. Därigenom köper ReD dragkedjearmband, halsband av dragkedjor och knappar, örhängen och en del hel del annat. 

Jag tycker att halsbandet och armbandet är så coola och fina och jag kommer självklart visa dem i en outfit här på bloggen framöver så håll utkik!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att vi alla kan bidra till en mer hållbar värld!