Jag deltar på Folk & Kultur med digitalt Poetry Slam 10-12/2

Sedan några år tillbaka arrangeras ett nationellt konvent i Eskilstuna som heter Folk och Kultur.

Folk och Kultur är ett kulturpolitiskt konvent. Initiativtagare till Folk och Kultur är Länsteatrarna i Sverige, Regional Musik i Sverige och Länsmuseernas Samarbetsråd. Konventet har utvecklats i nära samarbete med Eskilstuna kommun och Region Sörmland. Som plattform för inspiration, upplevelser och lärande skapas innehållet i samverkan med flera hundra externa arrangörer, utställare och representanter från kulturlivet, politiken, myndigheter, organisationer, ideella sektorn och landets 21 regioner. Förutom samtal, debatter och seminarier, presenterar Folk och Kultur ett digert program av professionella konstnärliga föreställningar och upplevelser.

Förra året deltog jag med min standup med Miss Farmor och självklart ska jag delta även i år.

Jag kommer köra en förinspelad film på 3 minuter med Poetry Slam (måste ju öva inför att jag ska tävla i Poetry Slam SM i maj…).

Om du vill se mitt bidrag så finns jag under rubriken Poetry Slam med Anna Bergfors under programmet Konstögonblick.

P.g.a Coronaläget så blir eventet digitalt och programmet består både av livesändningar och förinspelat material och alla ca 250 programpunkter är kostnadsfria att ta del av.

Folk och kultur äger rum 10-12/2-2021 och om du vill se programmet så är det bara att KLICKA HÄR.

Hoppas vi ses på Folk & Kultur!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att ta del av kulturlivet då och då!