Året som gått- så var mitt 2020

I detta inlägg vill jag dela med mig av mina tankar och reflektioner från året som vi just avslutat, 2020.

2020 var ett mycket speciellt år, för oss alla. Det finns nog knappt någon som inte påverkades av Corona, på något sätt.

Jag har inte haft Corona så jag har inte drabbats av sjukdomen på det sättet och tack och lov har ingen i min familj drabbats heller men jag har en del vänner och bekanta som haft sjukdomen. Alla de mår bra idag, tack och lov. Men såklart har jag och många med mig påverkats på andra sätt, både socialt och ekonomiskt.

Bortsett från Corona så var 2020 ett fantastiskt år på många sätt för min del!

Jag fick mitt andra barnbarn Joline som föddes i mars och hon är såklart min lilla älskling och världens sötaste barnbarn. Tyvärr bor vi långt i från varandra så vi träffas inte så ofta och på grund av Corona har jag bara träffat henne en gång…men jag hoppas att jag får träffa henne betydligt ofta framöver.

En annan mycket rolig och trevlig sak som hände 2020 är att jag och Claes (min exman) blev sambos.

Vi återförenades ju i slutet av 2019 och blev sambos under 2020. 

Under 2020 gav jag ut min debutbok ”Jag. Har. Inga. Ord. Kvar”, en bok som är en poetisk prosasamling med illustrationer av min fina mamma, och som handlar om att vara anhörig till en person med missbruksproblematik. Du som läser min blogg vet att jag inte hade för avsikt att ge ut en bok när jag skrev texterna i boken men jag är stolt över att jag gav ut boken, för den betyder mycket för mig.

Avslutningsvis blev jag egenföretagare under 2020. 

Jag ansökte om tjänstledighet från mitt jobb (som jag nu sagt upp mig från) och startade en enskild firma under hösten 2020 och det är så spännande!

Mitt företag har det innovativa namnet Anna Bergfors och jag erbjuder tjänster som skribent, föreläsare, föredragscoach, samtalsledare, moderator, konferencier m.m i företaget (KLICKA HÄR för att komma till mitt företags hemsida).

Hur var ditt 2020?

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att du väljer hur ditt liv ska vara!