Frisöroutfit med grön trikåklänning

Häromdagen var jag hos min frisör Majsan för att klippa mig och göra nya slingor för jag ville ju vara fin i håret inför att jag skulle vara med i TV. Egentligen hade jag klipptid efter TV inspelningen men världens bästa frisör Majsan ordnade så jag fick en tidigare tid.

Här ser du en före-bild…

Och så här blev resultatet!

Du som läser min blogg känner säkert igen denna midilånga gröna trikåklänning som är från Lindex.

Jag visade den i inlägget Outfit i grönt och svart på hotell Plaza med en annan styling (KLICKA HÄR för att läsa inlägget) och nästa vecka kommer jag visa klänningen i ytterligare en annan, tredje styling.

Jag har mitt svarta breda knytskärp från Kapp Ahl till klänningen.

Jag kör svarta strumpbyxor till klänningen.

Och mina svarta nätta sneakers från Vagabond på fötterna.

Tack Majsan för foton!

Kolla gärna min glada outfotdans i denna outfit via min Youtubekanal genom att KLICKA HÄR!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att ta hand om dig!