VĂ€lkommen till mitt badrum đŸ›€đŸšœ

Du som lÀser min blogg vet att jag uppmÀrksammar toaletten denna vecka, och i detta inlÀgg Àr du vÀlkommen till mitt badrum!

Jag bor i ett ganska litet hus sÄ Àven badrummet Àr litet, men helt funktionellt.

NĂ€r jag flyttade hit 2005 sĂ„ fanns det inget badrum eller vatten indraget dĂ„ huset varit en sommarstuga, sĂ„ badrummet byggdes 2005 och i det stora hela Ă€r jag nöjd med badrummet Ă€ven om jag alltid drömt om ett badkar med lejontassar…

Jag tycker sjĂ€lv att badrummet Ă€r ganska rörigt men det blir lĂ€tt sĂ„ pĂ„ en liten yta och man har mycket grejer…

Ett sÀtt att organisera Àr att ha olika korgar som man kan förvara saker i, det ger ett lite mindre rörigt intryck.

Jag anvÀnder dessa korgar, som jag glömt var jag köpt, för förvaring.

Mitt badkar kan jag inte leva utan!

Jag badar i princip varje dag dĂ„ jag ÄLSKAR att bada varmt, oavsett Ă„rstid.

Dessa tygkorgar Àr frÄn IKEA och de passar bra i badrummet tycker jag.

Ett gammalt badrumsskÄp blir bra för förvaring.

NÀr man bor i hus behöver man en tvÀttmaskin och denna har jag köpt pÄ ELON i Eskilstuna (jag har köpt alla vitvaror till huset frÄn ELON dÄ jag tycker att det Àr en riktigt bra butik med bra produkter, bra priser och supertrevlig personal).

Det höga skÄpet Àr frÄn IKEA och har nÄgra Är pÄ nacken, Àven den svart/vita tvÀttkorgen Àr frÄn IKEA.

Till och med tvÀttmaskinen anvÀnds som förvaringsyta för dessa flÀtade korgar som jag inte minns var jag köpt.

Avslutningsvis vill jag visa en egen lösning pÄ detta med smÄbitar av tvÄlen som blir kvar Àr tvÄlen nÀstan Àr slut. Jag lÀgger dessa smÄ bitar i en lite tygpÄse av finmaskigt nÀt och sÄ kan jag anvÀnda hela pÄsen som en tvÄl och dÀrmed anvÀnda ALL tvÄl. Bra va?!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att organisera ditt badrum!