Outfit med mörkblå stretchjeans och röd spetsblus

Här ses jag i en höstig outfit med mina mörkblå jeans, röd spetsblus och röda sneakers utanför mitt hus här i Borsökna.

Den röda blusen med spets på ärmarna och en liten halvpolo är från Shein.

De mörkblå jeansen i stretch är från ReDew, modell Örn. En tråkig sak är att jeansföretaget ReDew har gått i konkurs och de hade en stor utförsäljning av jeans här i Eskilstuna för en tid sedan och då köpte jag dessa jeans och ytterligare ett par (utan stretch) som du kommer kunna läsa om här på bloggen framöver… 

Jag har ett smalt mörkrött bälte i byxorna och mina röda sneakers från Nike.

Tack C för fina foton!

Kolla gärna min glada outfitdans i denna outfit via min Youtubekanal genom att KLICKA HÄR!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att du är fin!