Min nya hemsida för företaget är äntligen klar!

Äntligen är min nya hemsida klar!

Du som läser min blogg vet att jag startat ett eget företag och då behöver jag en hemsida där jag kan skriva om företaget och de tjänster jag erbjuder.

Hemsidan heter mitt namn, alltså annabergfors.se, och jag har tagit hjälp av proffsiga Sörmlands Webbyrå AB för att få en riktigt snygg hemsida. Jag kan verkligen rekommendera dem om du åxå är ute efter en hemsida men inte vill göra jobbet själv! KLICKA HÄR för att läsa mer om webbyrån.

Hemsidan består främst av statisk information men jag kommer även ha en bloggfunktion i den meningen att jag har en sida som heter Aktuellt där jag uppdaterar läsarna om allt spännande som är på gång i företaget.

Har du inte kollat in min hemsida än?

Gör gärna det genom att KLICKA HÄR!

Jag tar tacksamt emot utvecklingsförslag på hemsidan: vad är bra idag? vad kan göras bättre? saknar du någon information?

Alla synpunkter är välkomna!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att följa dina drömmar!