Statusuppdatering av nuläge från en egenföretagare

Du som läser min blogg vet att jag är tjänstledig från mitt arbete på grund av att jag startat ett företag och jag ska vara tjänstledig i 6 månader (KLICKA HÄR om du vill veta mer om detta).

Mitt företag heter Anna Bergfors och min plan är att jag främst ska sälja tjänster med mig själv som varumärke och jag tänker verka inom tre ben:

Skribent och litteratör- jag skriver ju här på bloggen och jag har skrivit en bok och nästa mål är att försöka få uppdrag som frilansskribent på någon tidning.  

Föreläsare och estradör- jag föreläser om mina egna erfarenheter av att vara anhörig till en person med missbruksproblematik, vilket min bok handlar om. Jag har sålt några föreläsningar under hösten vilket känns superspännande och viktigt.

Föredragscoach- jag vill hjälpa personer som inte trivs med att prata inför andra att bli mer säkra och trygga på scen och håller just nu på med att ta fram ett koncept för hur mitt erbjudande om föredragscoaching ska se ut.

Jag kommer säkert att göra en massa andra andra saker åxå som exempelvis försöka få jobb som moderator eller konferencier vilket jag tycker är roligt och har en del erfarenhet av.

Just nu håller jag på att ta fram en webbsida för mitt företag och jag hoppas kunna lansera den till den 12/10-20 så håll utkik!

Parallellt med uppstart av företaget så jobbar jag extra på några olika arbetsplatser för att få in lite inkomster då det tar sin lilla tid att få snurr på verksamheten och tjäna pengar på företaget.

Så ser min tillvaro ut just nu så tveka inte att kontakta mig om du har några uppdrag till mig, vill anlita mig, förslag på samarbeten eller tips på extrainkomster vetja!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att följa dina drömmar!