Anna tipsar: mina tio-i-topp på inspirerande träningskonton på Instagram

I detta inlägg vill jag lyfta några av de Instagramkonton inom träning/rörelse/motion som jag följer och inspireras av:

Daniela Schutt har ett instakonto med samma namn, hon jobbar bland annat utifrån konceptet ”Daniela a Sense-In Bodynaut” som är en slags Yogaträning.

Gianna Stevanovic driver ett hälsoföretag som heter Corestyrka i Eskilstuna och online och hennes insta måste du följa om du inte redan gör det. Mycket fokus på Pilates och funktionell träning samt även rehabträning.

KLICKA HÄR om du vill läsa ett blogginlägg om när jag körde Pilates hos bästa Gianna.

Nova training center, är den klubben här i Eskilstuna där jag är instruktör/coach och såklart har vi ett instakonto för att sprida inspo!

KLICKA HÄR för att läsa mer om vår klubb Nova Trainingcenter och MMA Fitnessträning.

Pippipowerstyle Ann-sofie Pippi Karlsson, är en mycket inspirerande kvinna från Eskilstuna som sprider träningsglädje för alla!

In och kolla hennes sida vetja!

Shape u up drivs av Eskilstunakvinnan Anno Eriksson som erbjuder kost- och träningsprogram online och har en mycket sund inställning till hälsa. Hon bjussar på en massa träningsvideos på sin Insta.

Du kan lyssna på Anno när hon deltog i vår podd från Poddjuntan snackar livsstil genom att KLICKA HÄR.

Yoga by Sandra av Sandra Mathiasen, är åxå en Eskilstunakvinna som fokuserar på Yoga (inte så förvånande…) och det Sandra inte kan om yoga är inte värt att kunna. Om du gillar yoga så måste du följa detta konto. Du som läser min blogg vet att jag har lite svårt för yoga och den typen av ”lugn” träning trots att jag vet att det är superbra träning, men jag tänker att jag kanske kommer över denna mentala spärr runt yoga på sikt…

Fitnessfeministen är en underbar och inspirerande kvinna som heter Sara Dahlström som finns på Insta. Sara är en riktigt grym kvinna när det gäller fitness och hon sprider kroppspositivism så det heter duga! FÖLJ HENNE!

Isabellah Andersson är en svensk maratonlöperska med grymma tider på maran. (Långt ifrån min tid på 2 h och 15 min på halvmaran…) Isabellah har ett instakonto och en hemsida där du kan läsa mer om henne och hennes träning.

Starktkul är ett nystartat instakonto som drivs av Micael Dahlen och Tyra Dahlen. De bjussar på riktigt grymma träningsutmaningar där de kombinerar nytta med nöje. Ett riktigt roligt konto där allt kan hända inom träning och rörelseglädje. Micael är för övrigt en inspirerande och klok person även i andra områden, googla honom så förstår du varför…

Blondlocs är ett instakonto från USA och jag vet inte vad kvinnan som driver kontot heter men hon är typ fiftyish och bussar på olika träningstips på sin sida som inspirerar mig som åxå är fiftyish väldigt mycket!

Vilka instakonton inom träning och motion inspirerar dig?

 

Ha en bra dag och glöm inte bort din hälsa!