Årets viktigaste dag: Mor-och farföräldrarnas dag!

Visste du att det är mor-och farföräldrarnas dag idag?

Inte alla som har koll på så viktiga dagar men nu vet du det!

Eftersom jag är farmor, inte till ett utan till två barnbarn nuförtiden så måste jag blogga om denna viktiga dag (även om min personliga uppfattning är att denna dag borde vara varje dag!)

Jag har som sagt två barnbarn: Kevin 11 år och Joline 6 månader och det kanske låter lite överdrivet men de är meningen med mitt liv ( eller heter det meningen i mitt liv?)

Oavsett vad det heter så betyder de oerhört mycket för mig och jag älskar dem båda lika högt som livet. Kevin och jag har alltid haft en nära relation och tillbringar mycket tid tillsammans då vi alltid bott i samma stad men det blir annorlunda med Joline utifrån det perspektivet då hon bor i Umeå. Inte lika lätt att träffas med det avståndet men vi kan ju ha kontakt via FaceTime vilket vi provade häromveckan och hon var måttligt intresserad av att prata med farmor 😂.

Men det blir lättare när hon blir lite äldre tror jag.

Kevin och jag hälsade på henne i somras och planen är att vi ska åka till henne igen när Kevin har jullov.

Det ser jag verkligen fram emot!

Kevin är superglad över att ha en lillasyster även om de inte träffas så ofta, han har länge velat ha ett syskon. Han är mycket barnkär och väldigt snäll och omtänksam med små barn.

Ja, barnbarn är verkligen livets dessert som jag hört någon säga och innan jag avslutar detta inlägg så vill jag tillägna låten Svag av Victor Leksell till Kevin och Joline.

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att pussa och krama dina barnbarn om du har någon/några (annars får du pussa och krama någon annan du tycker om❤️)