Tjohoo! Nästa vecka börjar skolan

Då var det äntligen dags!

På måndag den 31/8-20 så startar skolorna officiellt!

Du som läser min blogg vet att jag hade tänkt läsa en skrivarkurs men då det är rekordmånga sökande till typ alla utbildningar i höst (pga Corona) så kom jag inte in på någon skrivarkurs. Visserligen står jag som reserv men jag räknar inte med att komma in.

Men det gör inget för jag har kommit in på en 30 poängs kurs i Litteraturvetenskap vilket jag verkligen ser fram emot! Jag kommer att läsa på heltid/helfart på distans via Karlstad Universitet vilket jag ser fram emot.

Planen nu är att jag läser Litteraturvetenskap under hösten och söker en skrivarkurs till våren då jag ansökt om 2 terminers tjänstledighet från mitt jobb.

Jag har alltid gillat att läsa och skriva så Litteraturvetenskap kommer säkert bli superintressant för mig och jag tror faktiskt att jag har nytta av denna kurs även i mitt eget skrivande som jag vill utveckla.

Nu är jag såklart på jakt efter kurslitteratur och jag har hittat en hel del på biblo som tur är för det väldans dyrt om man måste köpa all litteratur…Det är typ 8-10 böcker per delkurs, och det är totalt 4 delkurser under en termin, så det blir många böcker att läsa.

Ja, det var en kort uppdatering från mig om hösten.

Hur ser din höst ut?

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att följa dina drömmar!