Välkommen hem till mig: mitt sovrum som även är en walk-in-closet

För en tid sedan fick du följa med hem till mig och kolla min nypimpade altan och mitt vardagsrum med det vackra fönster och i detta inlägg får du följa med till mitt sovrum.

Mitt sovrum har varmt gula väggar som är en färg jag verkligen gillar i ett litet sovrum, och eftersom sovrummet är litet så har jag (numera vi) en liten säng på 120 cm men vi har inga problem med det då vi gillar att ligga nära varandra…

Sängen har några år på nacken och är från Hästens. 

Över sängen har jag en tavla som jag fått av min mamma som en eskilstunakonstnär målat som heter Lina Olsson. En tavla jag tycker mycket om med mannen som blundar.

Jag har ganska mycket kläder och skor och därför får man vara påhittig med förvaringen i ett litet rum. Under sängen har jag (något dammiga) förvaringsboxar från IKEA där jag förvarar skor.

Mitt emot sängen har jag en vit gammal byrå och en tavellist med familjefoton så jag kan titta på nära och kära när jag ska sova.

Jag gillar verkligen den blodröda dörren som en väninnan målat och den röda mattan från IKEA som matchar dörren.

Även bakom dörren finns det plats för förvaring…

Ingen rolig syn kanske och jag brukar skämta om att jag bor i min garderob, i min walk-in-closet, då garderoberna inte räcker till.

Garderoberna är från IKEA, men då de inte räcker så har jag boxar som även de är från IKEA på garderobstaket och några klädstativ där vi hänger kläder.

Sovrumsdörren brukar vara stängd när vi får besök för det är ganska rörigt där som du ser men jag har inte kommit på någon bättre lösning på förvaring…

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att ta hand om dig!