Outfit med somriga blommiga byxor och rosa topp

Här ses jag i en somrig outfit med blommiga byxor, rosa topp, svart väska och svarta sneakers.

Du som läser min blogg känner säkert igen de blommiga färgglada byxorna som är från H & M, inköpta denna säsong, då jag visade dem med en annan styling i inlägget Somrig outfit med blommiga byxor och vit blus (KLICKA HÄR för att läsa inlägget).

Jag gillar verkligen dessa byxor för de är både snygga och sköna!

Den mörkrosa toppen är från Kapp Ahl och den passar bra till byxorna tycker jag.

Jag har en svart rund väska som jag typ aldrig använder då den helt enkelt är för liten för min pappersalmenacka…Jag tycker den är fin så den får vara med på foton i alla fall. Jag köpte den i Turkiet när jag var där för några år sedan.

Jag har mina svarta nätta sneakers från Vagabond på fötterna.

Tack M för fina foton!

Kolla gärna min glada outfitdans i denna outfit via min Youtubekanal genom att KLICKA HÄR!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att du är fin!