Outfit med vit krispig skjorta och svarta glitterbyxor

Här ses jag i en outfit med vit skjorta, svarta glitterbyxor och svart/vita sneakers.

Den vita skjortan med glitterfärgad krage är från Carin Wester. 

De svarta byxorna med glitter är från H & M.

På fötterna kör jag mina svart/vita sneakers från Poelman som snart måste kasseras då de är väl använda…

Jag har mitt silverarmband som jag fått av min mormor på mig.

Min mormor köpte armlänken när jag var liten och sen fick jag en ny berlock till jul och födelsedagar. Jag har förlängt länken då den var anpassad för ett barn så jag kan fortfarande använda det. Jag älskar detta armband precis som jag älskade min mormor.

Tack M för fina foton.

Kolla gärna min glada outfitdans via min Youtubekanal genom att KLICKA HÄR!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att du är fin!