Anna tipsar: mina tio favoritpoddar just nu

I detta inlägg tipsar jag om mina tio favoritpoddar.

I Bildningspodden hör du underhållande och fördjupande forskarsamtal om historiska personer, företeelser, idéströmningar eller konstverk.

En grym podd för vetgiriga!

Fearless Minds är podden för dig som vill sluta hindras av dina rädslor och skapa det liv du drömmer om. För dig som vill ta din personliga utveckling till nästa nivå. Inspireras av Sophie Rosén-Hellström, Maria Stenvinkel och Christer Olsson som delar med sig av konkreta och handfasta övningar och verktyg.

En riktigt bra och inspirerande podd.

Framgångspodden är nordens största intervjupodd där Alexander Pärleros träffar de mest framgångsrika personerna, entreprenörer, idrottsprofiler och artister.

Vi får höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag.

Missa inte denna podd!

Terrific Tuesdays är en ny podd där Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska bjuder in Sveriges främsta talare för att ge hela landet ny kraft, nya insikter och mer inspiration.

En riktig bubblare som blir spännande att följa.

I Johannes Hansen podcast ges personliga reflektioner från Johannes Hansen, som är en av Sveriges främsta mentala rådgivare samt författare av böckerna F*ck Your Fears (2014), Tough Love (2018) och Peppa mig eller flytta på dig (2020).

inspirerande och givande podd!

Karriärpodden är podden med Sveriges mest framgångsrika kvinnliga ledare och förebilder. Eva Ekedahls intervjuer går på djupet och handlar om vad som ligger bakom gästernas framgång och hur karriärresorna har sett ut. Gästerna delar med sig av sina lärdomar och ger sina bästa karriärtips.

Superbra podd du inte vill missa!

Klimakteriepodden

Varför är det så få som pratar om klimakteriet trots att det för de flesta börjar redan vid 40 och pågår i så många år?I Klimakteriepodden talar Åsa Melin med intressanta personer som har kunskap och erfarenhet av olika aspekter av klimakteriet. Samtalen handlar om vad som händer i kvinnokroppen och varför, humörsvängningar, sex, för- och nackdelar med att ta hormoner, relationer, kost, motion och andra råd och tips om hur man kan underlätta klimakteriet och göra livet lite skönare. För det kan inte vara rätt att det finns så mycket okunskap om klimakteriet och att det är något vi behöver skämmas över eller inte låtsas om?

Klockren podd för oss fiftyish💖

Poddjuntan snackar livsstil är podden jag själv är med i så den måstevara med på min lista😄

I podden bjuder vi på ärliga samtal kring livsstil och skönhet. Vi pratar om hälsa, träning, empowerment, inredning, makeup och mode. Vi vill bidra med inspiration och motivation för att lyssnaren ska kunna bli den bästa versionen av sig själv.

Skrivarpodden – för dig med författardrömmar, en intervjubaserad podcast om att skriva och förverkliga en bok av superduktiga Kerstin Önnebo.

Du som har författardrömmar får inte missa denna podd!

Snacka snygg är retorikexperten i ditt öra som hjälper dig i ditt vardagssnack. 

Allt du behöver är något att säga, Elaine Eksvärd ser till att det landar snyggt oavsett om det är en löneförhandling, avslut med en kompis eller rädda en situation där det gått helt fel!

Riktigt bra podd med en massa kloka tips!

Vilka roddar lyssnar du på?

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att lyssna på en bra podd då och då!