Anna tipsar: mina 10 ”must have prylar”

Vad har du för prylar som du bara måste ha? Sånt som du inte kan vara utan?

Här kommer mina 10 ”must have”-prylar just nu:

  1. Min papperskalender, den kan jag inte leva utan och jag kan inte tänka mig att bli digital när det gäller kalendern. Jag vill ha en stor kalender där jag kan skriva upp allt jag gör och ska göra. Just nu har jag en svart med en sida per dag och den passar mig perfekt!
  2. Mina läsglasögon är åxå en ”must have grej”. Jag har fått sämre syn på ålderns höst och är helt beroende av läsglasögon. Dock är jag ganska snål när det gäller just läsglasögon så de är inte de snyggaste på marknaden…
  3. Min mobil är en av mina käraste ägodelar. Jag har nyligen skaffat mig en I phone 11 pro max vilket jag är väldans nöjd med. Använder min mobil mycket kan jag lova (så mycket att jag är inte beredd att skriva ut hur mycket…)
  4. Under vintern måste jag ha mitt busskort och på sommaren måste jag ha min cykel så de får åxå vara med på denna lista…
  5. Försvarets hudsalva är något jag ofta använder då jag får torra läppar ibland. Jag har provat olika läppcerat och har fastnat för just försvarets hudsalva som funkar både som ansiktskräm och läppcerat.
  6. Tandpetare som kallas bygel ingår åxå i mina ”must have prylar” då man blir tokig när det fastnar mat mellan tänderna som man inte får bort! Bygeln är perfekt! Föredrar bygel framför vanliga tandpetare.
  7. Mascara skulle vara svårt att vara utan så den platsar åxå här. Jag har flera mascaror, alltid svarta; en i min lilla sminkväska, en i den stora, en i väskan och en på jobbet utifallatt…
  8. Sen måste jag ju ha någonstans att göra av alla mina prylar och då får min svarta rygga (ryggsäck) i läder en given plats på listan. 
  9. Min dator såklart! Jag köpte en Mac Pro för 2 år sedan och jag är väldans nöjd med den även om jag inte lärt mig den till 100 % än. Jag föredrar Apple framför androida.
  10. Min minihögtalare använder jag varje vecka när jag ska spela in mina outfitdanser så den får vara med på listan.

 

Ja, det var mina must haves, vad har du på din must have lista?

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att vissa saker kan underlätta ditt liv!