Anna tipsar: 10 appar jag inte kan eller vill vara utan

Jag vet inte hur det är för dig men jag har flera appar som det känns som om jag inte kan leva utan!

I detta blogginlägg listar jag mina tio-i -topp appar (dock ej i rangordning):

  1. Facebook, Instagram och LinkedIn är appar jag använder dagligen, särkilt Facebook och Instagram.
  2. WordPress är appen jag använder för att skapa och redigera blogginlägg så den använder jag ofta. Även om jag har WordPress på datorn åxå. Jag använder mig oftast av datorn när jag gör mina blogginlägg för det blir så småttigt med mobilen.
  3. Snapseed är en gratisapp som jag använder för att retuschera och beskära foton vid behov. Jag undviker alltför mycket retuschering men ibland behöver foton göras ljusare eller något fult i bakgrunden behöver skäras bort och då är Snapseed superbra och enkel.
  4. För att göra min outfitdanser har jag en gratisapp som heter Imovie som är ett enkelt program för att göra filmer som jag sedan lägger upp på min Youtubekanal (som jag såklart åxå har som en app…)
  5. När jag gör mina outfitdansfilmer så gör jag en bild i en app som heter Thumbnail, det är den första stillbilden som man ser på varje film, där varje film har sin egen bild. Thumnail är en gratisapp och väldigt enkel att använda.
  6. Även om jag har I Cloud där man kan spara foton så har jag en app från Telenor som heter Capture och där kan jag spara alla mina foton. Särskilt när jag har fotosession med mina outfitbilder så tas det en stor mängd bilder då jag är väldans fåfäng och vill ha många bilder att välja mellan, så jag har MÅNGA foton i min mobil (på Capture) kan jag lova…
  7. Spotify är en annan app som jag använder regelbundet. Dels har jag musik vid mina pass som instruktör i MMA Fitness på Nova training center och dels lyssnar jag på musik när jag springer. Står inte ut med att höra mitt eget flås!
  8. Väderappen på mobilen är åxå en app jag använder ofta, vill ha nån slags koll på vad det ska bli för väder så jag vet vilken outfit som passar…
  9. Bussappen från Sörmlandstrafiken och SJ´s app använder jag åxå relativt ofta.
  10. Sist men inte minst så är apparna för Swish och Bank ID väldans användbara!

Ja, det var några av mina favoritappar.

Hur är det för dig? Använder du appar? Vilka?

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att en app kan förenkla tillvaron!