Brukar du besvara enkäter?

Då och då får jag enkäter som avsändaren vill att man ska svara på. De kommer oftast via papperspost och kommer från olika aktörer i samhället.

Härom månaden fick jag en enkät från SCB (statistiska centralbyrån) som skickade ut en enkät som handlade om hur man upplever trygghet/otrygghet på sin bostadsort.

Jag tillhör de som alltid svarar på enkäter och särskilt från seriösa aktörer såsom SCB så självklart svarade jag på denna viktiga enkät åxå (där jag svarade att jag i princip alltid upplever trygghet var jag än befinner mig…).

Men jag svarar oftast på enkäter från kommersiella företag åxå, som denna enkät från Hemköp där de vill veta hur kunder upplever Hemköp som butik med frågor om sortiment, bemötande etc etc. Och det gjorde absolut inget att jag belönades med en minitrisslott för ”besväret”…(fast jag vann inget, men det beror nog på att jag har sån tur i kärlek nu…)

Hur är det för dig?

Brukar du svara på enkäter?

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att din åsikt och synpunkt är viktig!