Coronatid- en märklig tid

Det är en märklig tid vi lever i just nu.
Inte i min vildaste fantasi hade jag kunnat föreställa mig Corona eller Covid 19 som viruset heter och dess konsekvenser!
Jag vet inte hur det är för dig men jag tycker att tillvaron känns overklig, som att jag är med i en dålig film eller en mardröm som jag bara vill att den ska TA SLUT!  
Personligen har jag inte drabbats negativt än i form av att jag själv eller någon i familjen blivit sjuka eller att jag eller någon i familjen blivit av med jobbet eller något annat allvarligt men såklart påverkar detta oss alla, mer eller mindre. Även om vi inte drabbas negativt idag så kommer detta antagligen ha väldigt stora negativa konsekvenser på sikt. Konsekvenser som är svåra att förutse och det kommer handla om både personliga konsekvenser  för individer och konsekvenser för hela samhället…

         Jag har ett jobb som innebär att jag kan arbeta hemifrån vilket jag gör i hög utsträckning även om det är ganska trist att jobba själv dag efter dag.

Jag saknar mina arbetskamrater och alla andra sociala kontakter som man har i arbetslivet.

Men det kommer en tid efter Corona för jag tror inte att det kommer vara ett virus som tar kål på hela mänskligheten och även om det är tufft nu och kommer vara tufft en tid så kommer det att vända och det enda vi kan göra är att se vad vi kan lära oss  av denna situation.
Vad gjorde Corona med oss?
Vad gjorde Corona med dig?
Har du förändrats på något sätt?

 

Ha en bra dag och glöm inte att följa myndigheternas rekommendationer!