Jag ska bli student, igen!

Du som läser min blogg vet att jag trivs väldigt bra på mitt jobb på Eskilstuna kommun OCH att jag älskar att skriva.

Men även om jag trivs bra på jobbet så har jag nu tagit beslut om att ta tjänstledigt i ett år på grund av studier.

Jag har jobbat på samma ställe (trafikavdelningen på stadsbyggnadsförvaltningen på Eskilstuna kommun) sedan 2008 så jag har varit här i 12 år i år.

Nu behöver jag göra något annat och detta något annat är att jag har författardrömmar och har därför bestämt mig att jag ska utveckla mitt skrivande.

Detta handlar mer om jag vill till något annat än från något.

Just att skriva är något som jag gjort länge och jag tycker verkligen om att skriva.

Just nu skriver jag inom tre ben; här på bloggen, standupcomedy och poetisk prosa och jag ska ge ut min debutantbok under våren!

Boken som är poetisk prosa heter ”Jag. Har. Inga. Ord. Kvar” och handlar om hur det kan vara att vara anhörig. Självklart kommer jag skriva mer om det här på bloggen framöver så håll utkik!

 

Nu är min plan att studera på heltid, på distans i ett år, och jag har sökt och ska söka några fler utbildningar till hösten, både på Folkhögskola och högskola.

Jag har såklart fått frågan varför jag inte läser här hemma i Eskilstuna på vår Folkhögskola eller Mälardalens högskola vilket jag gärna gjort om de haft den typen av utbildning som jag söker…

Det jag måste göra nu under våren är dels läsa in Historia 1 b som jag saknar och dels göra högskoleprovet för att få rätt behörigheter.

OM du sitter på boken ”Perspektiv på historien 1 b” utgivningsår 2016 så är jag intresserad av att köpa den!

Jag har ju studerat som vuxen tidigare då jag har en filosofie magister i statsvetenskap och jag trivdes verkligen med studentlivet även om det var knapert.

Jag är inne på att söka något extrajobb till hösten som jag kan kombinera med mina studier.

Ett jobb där man har sovande jour på någon verksamhet skulle passa mig klockrent! Sova och få betalt på nätterna för att kunna studera på dagarna.

Eller jobba på helgerna skulle ju åxå funka.

Ja, det löser sig, jag har ju en del tid på mig att planera för mitt studentliv som känns så rätt!

Vad drömmer du om?

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att DU har huvudrollen i DITT liv🌟