Kärleken övervinner allt eller Tredje gången gillt…

Tredje gången gillt brukar man ju säga när man försökt tidigare men misslyckats, med förhoppningen att nu, denna gång, den tredje gången lyckas man!

Jag vet inte om det är en bra eller dålig liknelse med den relation jag återigen (tredje gången) inlett med min exman men jag kom inte på nån bättre…

Du som läser min blogg vet att det varit väldans turbulent mellan mig och min exman då vi separerade efter 16 års relation sommaren 2017, inledde ett misslyckat återföreningsförsök vintern 2018/2019 för att nu, återigen återförenas sedan december 2019.

Det jag vet med säkerhet är att jag älskar och älskat honom sedan den dagen vi först träffades den 8 februari 2001.

Även om han svikit och sårat mig djupt så hyser jag mycket starka känslor för honom.

Han är inte bara den jag älskar och mannen i mitt liv, han är även min allra bästa vän.

Och han har fattats mig, hela tiden vi varit separerade.

Det har runnit mycket vatten under broarna de senaste 2.5 åren och vi har mycket att hantera och reda ut förstås men jag har bestämt mig för att förlåta honom och lägga det som varit bakom oss för att gå vidare och så måste det vara för att vi ska kunna gå vidare och börja om på nytt.

Jag tror att just förlåtelsen är helt central för min del och i ärlighetens namn så trodde jag inte att jag skulle kunna förlåta.

Jag har varit så leden, besviken, förtvivlad och arg för det som hände men nu när vi är tillsammans igen känner jag mig hel.

Jag har fått tillbaka ”mitt golv”, min trygghet och mannen jag älskar.

Självklart har jag mina rädslor för att det ska hända igen att jag blir lämnad som jag får hantera och såklart tar det sin lilla tid att bygga upp tilliten för min exman igen.

Men jag är inställd på att ge detta en tredje chans för jag älskar honom, trots allt som varit.

Idag är det 14/2-20 och Alla hjärtans dag och vad passar bättre än att blogga om mannen som stulit mitt hjärta och berätta för dig som läser min blogg om kärleken i mitt liv❤️

 

Ha en bra dag och ta väl hand om dig och den/de du älskar!