400 tack till DIG som läser min blogg

Idag säger jag Grattis till mig själv och Tack till DIG som läser min blogg för detta inlägg är inlägg nummer 400 på min blogg!

400 inlägg känns som många inlägg och ändå ser jag mig fortfarande som ny i bloggvärlden.

Du som läser min blogg vet att jag skriver i princip alltid tre inlägg per vecka varav ett alltid är ett så kallat outfitinlägg där jag visar en av mina outfits och dessutom presenterar outfiten i en outfitdans via min Youtubekanal som åxå heter Fashion for fiftyish.

 

Jag har nu bloggat i 2.5 år och jag måste säga att det är lika kul nu som det var när jag började!

Visst drabbas jag av bloggtorka ibland men det finns faktiskt alltid något att skriva om, något att dela eller reflektera över. Ibland är det små saker jag skriver om, ibland stora saker, enkla, viktiga, roliga eller vardagliga sker. Högt och lågt. 

Jag har fortfarande lite svårt att definiera min blogg och även om jag oftast säger att det är en modeblogg så är det nog mer korrekt att säga att det är en livsstilsblogg, för modedelen är ju bara en del av mig och min blogg.

Att tipsa om måbrafaktorer och inspirera DIG att bli den bästa versionen av DIG känns viktigare och mer givande än att visa mina outfits, även om jag visar mina outfits för att inspirera…

 

Men det som ger mig mest är nog när jag får dela med mig av mina tankar och känslor runt saker som hänt och händer i mitt liv då DU tar emot det på ett så fint sätt.

Alla dessa fina, uppmuntrande, peppande, tröstande kommentarer jag får av DIG som läser mina inlägg är så värdefulla och betydelsefulla för mig.

Jag får dela både glädje och sorg, roliga saker som mindre roliga saker med DIG och det är oerhört viktigt för mig, för sharing is caring.

Nu ser jag fram emot 400 nya blogginlägg och jag hoppas att DU vill fortsätta läsa min blogg och självklart får du tipsa andra om bloggen!

Vad vill du läsa om på bloggen?

Något särskilt du vill läsa mer om?

Något du saknar eller ser som utvecklingsmöjlighet för mig?

Låt mig veta vetja!

Lämna gärna en kommentar här på bloggen eller skicka ett mail till anna_bergfors@hotmail.com

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att DU är viktig!