Tack alla mina läsare för 2019 och ett gott nytt 2020!

Så har vi kommit fram till årets sista dag!

I dag är det ju nyårsafton och det vill jag såklart skriva om på bloggen.

Jag blir alltid lite kluven i om jag ska fokusera på året som gått eller det kommande året i denna typ av inlägg så det får bli en mix.

Först vill jag tacka DIG som läser min blogg!

Min blogg skulle inte finnas om det inte var tack vare DIG.

Det är DU som gör bloggen och ger bloggen mening för även om jag ofta skriver för ”min egen skull” så är främsta anledningen till att jag bloggar att någon annan läser mina texter och den där någon annan är DU.

 

2019 har varit ett omtumlande år på många sätt.

Det började med en misslyckat återföreningsförsök mellan mig och min exman, en situation som innebar att jag fick ”börja om” i min sorgeprocess att återigen bli lämnad av mannen i mitt liv, min bästa vän, den man jag älskat sedan vi träffades den 8/2-2001. 

I början av året så avslutade jag min anställning som chef för att gå tillbaka till min gamla tjänst som projektsamordnare.

En situation som innebar att jag fick ”tillbaka mitt liv” då det innebär en hög arbetsbelastning både i tid och engagemang att vara chef.

Jag hade varit chef i 6 år och kände att det räckte, jag ville inte vara chef längre helt enkelt.

Under våren kom jag plötsligt på att jag skulle börja med standup vilket jag gjort och under året har jag haft ett 10-tal spelningar och premiär på min standupshow ”En orolig standupshow av Miss farmor”.

Dessutom har jag börjat skriva på en bok, en prosasamling som jag planerar att ge ut 2020 och som du självklart kommer få läsa mer om på bloggen framöver!

Och sist men inte minst så fyllde jag 50 år under 2019, vilket kändes riktigt bra!

Jag ser verkligen fram emot 2020 och har som vanligt inte jättemånga nyårslöften förutom att jag ska försöka äta mer fisk och vegetariskt under året.

I övrigt så lever jag ett hälsosamt liv och känner att jag har en bra nivå och balans utifrån kost, motion och sömn. Det är bara att hålla i helt enkelt, att fortsätta välja en hälsosam livsstil, där nyckeln för min del handlar om att jag inte förhandlar med mig själv. Om jag skulle börja förhandla med mig själv så skulle jag alltid förlora och latmasken och godisråttan inom mig skulle vinna. 

Jag kommer att försöka utveckla mitt skrivande under 2020 och har redan anmält mig till en skrivarkurs en vecka i sommar.

Självklart kommer jag åka på min årliga semesterresa med mitt barnbarn Kevin och vi planerar att åka till Grekland sommaren 2020.

Har du något tips på bra och barnvänligt ställe att åka till på Grekland?

I övrigt så har jag inget större inplanerat, det som händer det händer och ingen vet vad framtiden har i sitt sköte.

Den som lever får se, brukar man säga…

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att du har huvudrollen i ditt liv!