Visste du att Konsten Går?

Visste du att Konsten Går?

Du som läser min blogg kommer säkert ihåg denna fina klänning jag visade i inlägget Konsten går-outfit med unik design från den 26/7-18 som är en den första klänningen i kollektionen Konsten Går (KLICKA HÄR för att läsa inlägget).

Konsten Går är ett projekt som jag och min mamma initierat där mamma designar tyger utifrån sin konst och som den superduktiga sömmerskan Marie Carlsson från Strängnäs sen syr upp modeller av.

Marie, som du ser här i sin fina klänning, har sytt upp samtliga modeller i samråd med varje modell som haft önskemål på vilken typ av plagg hon vill ha, de som ville ha byxor fick byxor och de som ville ha klänning fick klänning…

Nu har vi alltså tagit ytterligare ett steg i projektet och utökat kollektionen med ytterligare 10 modeller med allt från kjolar, byxor, klänningar, toppar,shorts och till och med en galaklänning, och dessutom kommer det fler plagg på sikt…

 

För några veckor sedan var vi inbjudna till Konstföreningens höstgille här i Eskilstuna där vi visade kläderna i en visning, en catwalk.

Visningen gick riktigt bra och vi fick många applåder vill jag lova!

Här ser du min fina mamma Ann-Margret Johansson Pettersson.

Smakprov på några av modellerna….

Några fler smakprov på modellerna…

 

(Gruppfotot är taget av fotograf Ulf Rehnholm)

Ni ser ju själva vilka fantastiska skapelser kläderna är och det känns så kul att kunna visa dessa fina levande konstverk.

Håll utkik på bloggen framöver för det kommer fler inlägg om Konsten Går.

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att ta del av kulturlivet!