Möt min nya vän-robotgräsklipparen Gud

Du som läser min blogg läste säkert inlägget om min provocerande trädgård från 4/7-19 (KLICKA HÄR för att läsa inlägget).

Strax efter att jag skrev det inlägget så bestämde jag att jag ska köpa mig en robotgräsklippare.

Jag har köpt mig tid och jag har verkligen lyckats dämpa mina starka negativa känslor som jag upplevt gentemot min provocerande trädgård!

För att gräsklipparen ska fungera så installeras en slags slinga som man fräser ner i marken som är en markering/sensor för att gräsklipparen ska veta inom vilket område den ska klippa.

Eftersom den är batteridriven så har den en laddstation där den laddas och man kan säga att den laddar en timme och klipper en timme, dygnet runt om man vill och även om det regnar lite.

Den fungerar bara genom att man startar den med en personlig kod och den tjuter om man inte knappar in koden.

På vinterhalvåret kommer jag lämna in den för service och vinterförvaring hos El & Diesel i Eskilstuna, där jag köpt den.

Jag är SÅ NÖJD!

Bästa investeringen ever!

Jag är så nöjd så jag har till och med gjort en kort film om min robotgräsklippare som du hittar via min Youtubekanal, KLICKA HÄR för att se filmklippet.

Nu måste jag fundera ut vad min robotgräsklippare ska heta då jag vet att andra brukar döpa sina robotar…det ska vara något som jag förknippar med tröst och att få hjälp, något som dämpar min ångest över trädgårdsarbete…Gud kanske?

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att leva det liv du vill leva!