Till mitt barnbarn Kevin

Idag, sön 8/9, firas en dag i USA som heter Grandparents Day, denna dag har firats sedan 1979 och syftar till att uppvakta sina mor- och farföräldrar och dessutom delas årets mor- och farförälderpriset ut.

Jag känner inte till att vi har någon sådan dag här i Sverige men eftersom jag själv är farmor så är det här en viktig fråga för mig (men inte så viktig att jag kommer verka för att instifta denna dag även i Sverige…)

Men vad passar bättre en sån här dag än att skriva om mitt fina barnbarn Kevin.

Jag är lyckligt lottad på många sätt här i livet men en sak som gör mig extra lycklig är Kevin.

Du som läser min blogg har redan träffat honom lite då och då och har säkert förstått vilket fantastiskt barnbarn jag har!

Kevin är 10 år i år och han har precis börjat skolår 4 (ja, förr i tiden hette det årskurs)…Han går på en engelsk friskola här i Eskilstuna som heter British Junior där han trivs väldigt bra. Jag har varit med honom i skolan några gånger och det märks att han trivs. Det är en bra skola på många sätt och Kevin gillar skolan. Han är duktig i skolan och är extra stark i NO-ämnen. Han har många kompisar i skolan och det verkar vara bra sammanhållning i hans klass.

På fritiden tränar han Brasilian Ju Jutsu på en klubb i Eskilstuna som heter Hilti BJJ som finns i Munktellarenan. Klubben har både barngrupper, ungdomsgrupper och vuxengrupper och Kevin har tränat där i ca 4 år och har redan varit med på några tävlingar.

På sin fritid spelar han gärna olika dataspel, såna som han spelar med sina kompisar och han skulle nog kunna spela oavbrutet en hel dag om ingen stoppade honom…

Han är alltså som barn är mest men för mig är han såklart bäst och det bästa barnbarnet en människa kan ha.

Han är så snäll, omtänksam och lättsam.

Det är en ynnest att få vara hans farmor och att få vara en del i hans liv❤️

Jag älskar dig fina fina Kevin❤️❤️❤️

 

Ha en bra dag och glöm inte bort de du älskar!