Jag är både orädd och kaxig och #jantekandranågotgammaltöversig

Jag har aldrig haft särskilt dåligt självförtroende eller självkänsla och tycker ofta att det jag gör är bra eller till och med riktigt bra faktiskt.

Ja, inte allt såklart, men ofta.

Den där Jante biter liksom inte på mig och har aldrig gjort det.

Detta kan verka något kaxigt kanske men så är det.

Jag ser mig själv som orädd och prestigelös vilket underlättar mitt liv.

Min uppfattning är jag har sällan något att förlora på att vara orädd och därför var det lätt för mig att föreslå mig själv (standup med miss farmor) till ett större event som ska äga rum här i Eskilstuna nästa år.

Arrangören bad ju om att få tips på personer man vill se på scen och jag är övertygad om att flera personer vill se min standup! (de vet bara inte om det för de vet ju inte att jag finns än…).

Om du åxå vill se standup med mig så kan du ju åxå skriva det på arrangörens Facebook😜

För några veckor sedan körde jag mitt tredje gig med min standup.

Det var standup premiär på en supertrevlig restaurang i Nyköping som heter Hamnmagasinet som börjat med standup på söndagskvällar (väl värt ett besök om du är i Nyköping).

Denna kväll körde även Thomas Oredsson som har 31 års erfarenhet av standup vilket var jättekul.

Även Kerim Hrustanovic’ och Erik Magnusson var grymma på standup och jag tyckte att jag var supergrym!

Kerim har en standupklubb i Norrköping som heter Va Sjutton med Peking Humor i Broadways källare. Jag kommer att gästa dem med min standup fredag den 25/10-19 så om du bor i eller befinner dig i Norrköping då så hoppas jag att du kommer!

Ett till foto på miss farmor in action…

Om du vill veta bakgrunden till mitt artistnamn miss farmor så kom på nått gig framöver.

Nästa gång jag kör standup är på Pub Diset i Hägersten, Stockholm fredag den 23/8-19 mellan kl.20-22.

Du som läser min blogg vet att jag är väldans fåfäng av mig och vill alltid framhäva min bästa sida så självklart hade jag valt en av mina nyaste klänningar till denna standup, en klänning som jag tycker är jättefin och som du får läsa om framöver här på bloggen.

 

Nu ser jag med spänning fram emot att få besked om det blir nån standup med miss farmor den 12 mars 2020 i samband med Eskilstunas Näringslivsdag eller inte…

Om du vill höra mig skryta ännu mer om mig själv så lyssna på avsnitt 42 i Livsstils & Skönhetspodden av Tuna Influencers genom att KLICKA HÄR!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att du är grym!