Fashion for fiftyish blogg firar pappersbröllop

I detta inlägg firar jag att min blogg fyller 2 år idag!

Vi har pappersbröllop som det heter när man varit gift med någon i 2 år.

Jag startade bloggen den 1 juli 2017 och det var bara några dagar innan min exman bestämde att vi skulle separera.

Jag ska säga att bloggen har varit som en slags livlina under den första tiden efter skilsmässan som var en väldigt tuff tid för min del.

Läs gärna inläggen Checklista för skilsmässa (5/7-18) och Livet blir sällan som man tänkt sig (19/2-19) som handlar om min skilsmässa och tiden efter skilsmässan.

Nu mår jag mycket bättre och ser med tillförsikt på framtiden men jag nöjer mig med att ”vara gift” med bloggen än så länge.

Jag har  svårt att se mig själv i en ny relation även om jag förstår att det kan ändra sig, jag tänker inte att Jag ska vara singel resten av livet, jag är ju trots allt bara 50 så än finns det tid…

Titta bara på Dagny Carlsson 107 år som både bloggar och dejtar! KLICKA HÄR för att komma till hennes blogg.

Däremot så ser jag inte att jag någonsin kommer att gifta om mig för jag vill verkligen ALDRIG skilja mig igen!

Men nu blickar jag framåt som sagt, och jag tar med mig de erfarenheter jag tvingats gå igenom både på ont och gott för det som inte dödar en härdar en, sägs det (fast det låter mycket coolare på engelska; what doesn`t kill you makes you stronger).

Nu ser jag fram emot att fylla 50 år som jag gör i höst och jag planerar, tillsammans med mitt barnbarn Kevin ett tårtkalas!

Det blir smörgåstårtor och söta tårtor i ett öppet hus hemma hos mig för familj och vänner och det ser jag verkligen fram emot.

Kevin och jag har bestämt att det ska finnas fiskdamm, limbo, charader och de som vill uppträda får göra det.

 

Jag ser åxå fram emot att utveckla bloggen och mina andra sociala kanaler såsom min Youtubekanal Fashion for fiftyish, min Facebook Fashion for fiftyish, mitt Instagram @fashionforfiftyish och Livsstils & Skönhetspodden av Tuna Influencers.

Även om jag alltid brukar säga att det DU som har huvudrollen i ditt så är DU som läser min blogg och följer mig på mina andra sociala kanaler oerhört viktig för MIG!

För om inte DU läste min blogg så vore det meningslöst att blogga, för mig. Det är ju för DIG jag skriver.

Även om jag har ett egenintresse och ett starkt behov av att skriva så är det ju för DIG jag skriver.

Annars kunde jag ju bara skriva en privat dagbok som jag aldrig delade.

Men jag har valt att dela för jag vill verkligen nå ut med budskapet att #jantekandranågotgammaltöversig och jag vill försöka inspirera dig för att DU ska bli den bästa versionen av DIG själv.

Med mina outfits, motionstips, lite om kosten, sömnen och andra måbrafaktorer och livsstilsreflektioner så vill jag att DU ska må bra, för jag mår bra när andra mår bra och när man känner att man ger något till andra människor, det ger så mycket att ge, eller hur!?

Och det ger så mycket att dela saker med andra människor.

Ha en bra dag och glöm inte bort att det du vattnar växer!