Tusen tack för att DU har läst mina 300 inlägg!

Detta inlägg är inlägg nummer 300 här på min blogg och det måste jag ju skriva om!

Du som läser min blogg vet att jag startade bloggen för ca 2 år sedan, närmare bestämt den 1 juli 2017 och sedan dess har jag i princip alltid skrivit 3 inlägg/vecka.

Inläggen handlar i huvudsak om livsstil, mode, mina outfits, hälsa, inre och yttre skönhet, kost, träning och andra måbrafaktorer.

Men det viktigaste budskapet i bloggen är att #jantekandranågotgammaltöversig!

 

Bakgrunden till att jag började blogga är att jag gillar verkligen att skriva och jag gillar mode och snygga kläder och skor så det blev en bra kombo tycker jag.

För dig som är ny läsare så föddes idén till att börja blogga i och med att jag varit på en väninnas bröllop och bland bröllopsgästerna fanns en tonårstjej som hade en supersnygg röd spetstopp på sig. Jag blev helt såld på toppen och frågade var hon köpt den.

Toppen var från Zara och det tog inte många dagar innan jag köpt den.

Den är fortfarande en av mina vackraste klädesplagg, jag ÄLSKAR den! 

Och inte nog med det, när jag var i New York med syrrorna förra året så besökte jag såklart Zara på Manhattan och vad hittade jag där om inte en svart spetstopp! Helt såld på den åxå. 

Jag är faktiskt stolt över mig själv och min blogg för den är verkligen jag. Och jag är stolt över att jag som ser mig som tekniskt handikappad klarar av att ha en blogg (även om jag såklart får hjälp ibland).

Nu har jag ju inte bara en blogg, jag finns ju även på Instagram (@fashionforfiftyish), Facebook (Fashion for fiftyish), Youtube (Fashion for fiftyish) och är med i en Livsstils & Skönhetspodden av Tuna Influencers. 

Du förstår att jag gillar verkligen social media?

Men förutom att #jantekandranågotgammaltöversig så vill jag inspirera DIG att bli den absolut bästa versionen av dig själv för DU förtjänar allt gott!

Tusen tack för att DU läser min blogg!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att du är viktig!