Den lokala handelns dag och 21:ans Fashion day

På lördag den 27/4-19 är det Den lokala handelns dag.

Den lokala handelns dag infaller varje år den sista lördagen i april och personligen är jag en sån som tycker att den lokala handeln är viktig.

Jag handlar helst i Eskilstuna och gärna i Centrum då jag tycker det finns bra utbud av butiker där.

Vi har även ett köpcenter som ligger ca 3 km från centrum som heter Tuna Park där jag inte handlar så ofta. Främst för att det ligger ”fel” geografiskt för min del. Jag har liksom aldrig vägarna förbi där och eftersom jag jobbar i centrum så blir det lättare att även handla i centrum.

På lördag ordnar en av de centrala galleriorna som heter 21:an, ett event som heter 21:ans Fashion Day och då blir det bland annat modevisningar som jag ska vara med i.

Det ska bli superkul men jag är väldigt nervös inför detta då jag har väldigt lite erfarenhet av att gå modell på en modevisning. Jag har bara gjort det en gång för en lokal butik som heter Guldklimpen och den modevisningen kan du läsa om genom att KLICKA HÄR!

Som du ser är det ett gediget program med både modevisningar, musik, dans och mat.

Annika Duckmark är konferencier denna dag.

Artisten Raven Reii uppträder.

Och Eskilstuna Dansakademi dansar.

Du missar väl inte denna dag?

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att om du vill ha ett levande centrum så måste du handla i centrum!