Vårens klädbytardag på ReTuna

 

Du som läser min blogg vet att jag är väldigt förtjust i att gå på ReTunas klädbytardagar och jag hade verkligen sett fram emot vårens klädbytardag då jag blev sjuk i höstas så jag missade höstens dag.

ReTuna som är en återbruksgalleria i Eskilstuna, anordnar varje höst och vår en klädbytardag.

Det går till som så att du tar med 5 valfria plagg, kläder, skor, väskor m.m av schysst kvalitet. Inget trasigt eller underkläder.

Sen lämnar du in dina plagg och får kvittera ut 5 kvitton som ger dig möjlighet att hämta ut 5 nya plagg, skor, väskor mm. Nu är det ju sällan nya plagg, de är begagnade men nya för dig.

Som vanligt gjorde jag fler fynd under dagen som jag är SÅ NÖJD med!

Jag fick med mig en brun skinnjacka, en beige klänning, en mörkröd tröja, en vit väst och ett linne av jeans.

Dessa plagg kommer du självklart kunna läsa om framöver här på min blogg så håll utkik.

Det är inte bara jag som är förtjust i dessa dagar.

ReTuna skrev på sin Facebooksida att inte mindre än 420 personer var med och bytte kläder under dagen vilket är helt fantastiskt!

Om du bor i Eskilstuna eller dess närhet, eller har vägarna förbi här så passa på att besöka vår fina återbruksgalleria ReTuna för där finns alla möjliga butiker där du kan göra fina fynd eller ta en gofika i deras mysiga café.

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att vi har ansvar för kommande generationer!