Makeup-makeover hos Makeup store i Eskilstuna

 

Härom månaden vann jag en tävling via MakeUp Store Eskilstuna Facebooksida som hette ”Gör-om-mig”.

Det innebar att jag fick en valfri makeup av en av butikens duktiga sminköser Emilia.

Du som läser min blogg vet att jag är inte bäst i klassen på det här med smink så det var riktigt roligt att vinna detta pris för man blir inte bara sminkad, man får en massa bra tips på vad man själv kan tänka på när man sminkar sig, och det kan jag verkligen behöva!

Mitt dilemma är att när jag sminkar mig så vill jag att det ska gå fort och då blir ju resultatet därefter…

Så är såg jag ut innan ”makeup-makeovern”.

Så här blev resultatet av den festmakeupen som Emilia gjorde.

Jag blev väldans nöjd även om jag känner mig obekväm med foundation och puder.

Jag använder aldrig det själv nämligen, men till fest kan jag tänka mig att ha det.

Jag vet inte var mitt ”motstånd” mot foundation/puder kommer från, men jag känner mig som att jag har teatersminkning när jag har den typen av produkter, ansiktet känns alldeles stelt och jag känner inte igen mig själv.

Sen tror jag att huden inte mår bra av för mycket täckande produkter, den behöver andas.

Den grön/svartprickiga kavajen jag har på mig kan du självklart läsa om här på bloggen i inlägget från 23/2-19, KLICKA HÄR för att läsa inlägget.

Tack Emilia och Makeup store i Eskilstuna för fin festmakeup!

Ha en bra dag och glöm inte bort att du är fin både med och utan smink!