Viva Espana! Desigualtemat på mina outfits fortsätter…

Du som läser min blogg har säkert sett att jag haft en del outfits med Desigualtema, och så har även detta outfitinlägg.

Här ses jag i en svart kjol, svarta strumpbyxor och stövlar med en av mina Desigualkjolar.

Kjolen är gjord av bomull och den har ett fint mönster tycker jag.

Känns verkligen spanskt, och Desigual är ju ett spanskt klädmärke.

Den svarta toppen med halvärm är från Urban Outfitters och då den är ganska stor i halsen så har jag ett svart linne under.

Nu när det är kallt har jag svarta lite tjockare strumpbyxor och ett par svarta stövlar som jag inte minns var jag köpt då jag haft dem säkert 10 år.

Jag gillar verkligen tanken på Spanien och särskilt då jag och mitt barnbarn Kevin ska åka på semester till Palmanova i Spanien i sommar. Vi ska åka med min ena syster och hennes familj och vi ser verkligen fram emot denna resa.

Jag har åkt på semester med mitt barnbarn varje år sedan 3 år tillbaka och detta hänger ihop med att jag och min mormor åkte ofta på semester tillsammans när jag var barn och jag har så roliga och fina minnen från dessa resor. Jag vill att mitt barnbarn ska få lika roliga och fina minnen från våra resor då man kommer varandra nära när man reser tillsammans och man gör roliga saker tillsammans.

 

Jag gillar Spanien så mycket att jag bjuder på en outfitdans i denna outfit till låten Viva Espana på min Youtube-kanal, KLICKA HÄR för att se dansen!

Tack Madelene Carlsson för fina foton!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att göra roliga saker med dem du gillar!