Underställ à la Star Wars- en ny trend för den modiga?

Du som läser min blogg läste säkert inlägget från den 7/1-19 då jag skrev om att 2019 är året då jag ska blir ”edgy” (KLICKA HÄR för att läsa inlägget).

I detta inlägg får du se fler bilder och veta mer om den outfiten jag hade i det inlägget, en outfit jag tycker är väldigt edgy och som jag kallar för festlig outfit med underställ á la Star Wars!

Det tvådelade setet är från Carin Westers höstkollektion och jag har köpt det på Åhléns i Eskilstuna. Det påminner om ett underställ men det är det inte…

Denna outfit har jag endast till fest och jag lovar att jag fick en hel del uppmärksamhet för outfiten senast jag hade den!

Setet består av en långärmad tröja med ganska kort midja och ett par leggings, i samma mönster.

Setet är gjort av bomull, polyester och polyamid och är ganska glittrigt.

Under tröjan har jag en tunn vit blus från Åhléns eget märke som sticker ut en liten bit.

Man måste ju inte bära båda plaggen samtidigt, häromdagen hade jag överdelen med ett par mörkblå jeans vilket var en snygg vardagsoutfit, och man kan lätt ha en vit oversize skjorta till dessa leggings.

Till fest har jag såklart klackskor, här ses ett par svarta med remmar från Din Sko.

 

Alla foton är på mig i outfiten är tagna av superduktiga Daniel Dagarsson från Eskilstuna och alla foton är tagna i foajén på hotell Clarion Collection Bolinder Munktell i Eskilstuna.

Daniel är den fotograf som även fotat fotot till Livsstils & Skönhetspodden av Tuna Influencers och du hittar Daniel på Instagram:

@daniel_dagarsson

@dagarsson_photo

@dagarsson_photo_bnw

Härom helgen var jag och några väninnor på Soul Train i Stockholm, på Café Opera och då passade min glittriga discooutfit perfekt!

Vi dansade loss i typ 4 h och jag hade fett ont i fötterna när vi staplade hemåt…

Som sagt; jag lovar att man får mycket positiv uppmärksamhet i denna outfit och det passar mig perfekt då jag ju vill vara mer ”edgy”.

Kolla gärna min glada outfitdans i denna discooutfit på min Youtube-kanal, genom att KLICKA HÄR!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att du lever bara en gång!