Fashion for fiftyish stylar sin vackra väninna Lisa Mossberg Sundin

 

I detta inlägg får du lära känna min vackra väninna Lisa Mossberg Sundin, som är sist ut i min första omgång av de tre stylinguppdrag som jag skrivit om i inläggen 10/1 och 17/1-19.

Jag har ju börjat styla mina väninnor för att lära mig mer om styling och har ett fint samarbete med Guldklimpen i Eskilstuna där samtliga stylingar ägt rum.

Det här är Lisa som är 48 år, kommer från Eskilstuna och är lågstadielärare.

Lisa bor på landet med man, 6-årig dotter, katter och höns.

Lisa berättar att hon tycker att kläder är både roligt och spännande och har många favoritdesigners, men  har blivit väldigt dålig på att klä sig själv har hon upptäckt.

Lisa skriver så här: ”Jag tror faktiskt att det, bland annat, beror på att det jag sysslat med under lång tid har varit så fokuserat på andra än mig själv, både yrkesmässigt och privat.

När de intensivaste småbarnsåren nu är förbi och jag har lite mer tid och lust att lägga fokus på mig själv har jag glömt bort hur jag ser ut och har svårt att hitta kläder som passar den jag är. Det var roligt att få göra en makeover. Att stå i fokus och prova mer kläder än jag gjort på många år”.

Lisa mår bra av att få vara ensam ibland. Allra helst ligger hon då länge i ett varmt bad, lyssnar på musik och läser en bra bok.

”Gladast blir jag av att sjunga! Det är mitt må-bra-tips! Sjung! Ofta och mycket!”

I den första outfiten har Lisa ett linne från Zoey, svarta byxor från Zazzi och en kavaj från Zhenzi.

Samtliga plagg kommer från Guldklimpen. 

Denna outfit tycker jag passar Lisa klockrent och linnet är så fint på Lisa.

Här ser du Lisa i samma svarta byxor som ovan men med en ljusrosa överdel från Adis som har ett fint broderi på bröstet.

Plaggen finns hos Guldklimpen.

Här ser du Lisa i ett par långrandiga byxor från Adia och en svart tunika från C´´M&J I med empir-aktigt stuk.

Båda plaggen finns hos Guldklimpen.

Som vanligt spar jag den viktigaste outfiten till sist!

Toppen med budskapet #jantekandranågotgammaltöversig kommer även du kunna köpa för 200 kr (plus ev. frakt) här via min blogg framöver så håll utkik.

Kolla gärna filmklippet från stylingen med Lisa via min Youtubekanal genom att KLICKA HÄR! 

Tack Lisa och Guldklimpen för att ni ställde upp på detta!

Om du bor i eller nära Eskilstuna så kan jag tipsa om att både Guldklimpen och Stilstudion i Eskilstuna erbjuder styling.

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att #jantekandranågotgammaltöversig